Shop

Byte & retur

Ingen affär är avslutad förrän du fått, provat och godkänt dina varor. Därför har du två veckors ångerfrist på allt utom underkläder. Detta förutsätter att varorna ej blivit använda/tvättade. Det betyder att du har 14 dagar på dig att efter du mottagit varan antingen byta den mot en ny vara eller få pengarna tillbaka. De två veckorna gäller från den dag du hämtat ut din vara. Vårt mål är att du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka.14 dagars ångerfrist

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Du har rätt som kund att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Som kund är du skyldig att kontrollera din leverans. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick.

Vid byte eller retur av varor betalar du själv returfraktkostnaden. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du betalat för varan inom 30 dagar, vilket är maxtiden enligt lag, och avgiften om hela ordern returneras. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi tillbaka eventuell mellanskillnad på fraktkostnaden beroende på de beställda varornas vikt.

Vid byte bjuder S95 Leksand AB på frakten tillbaka till dig. Om den nya varan är dyrare använder ni ordernumret och betalar in skiljebeloppet på vårt bankgirokonto 883-3782. Om den är billigare återbetalar vi dig eller sätter in pengarna som tillgodo på ditt medlemskonto senast 30 dagar efter bytesdagen. Kontantkvittot, eller en kopia, ska alltid vara med i returen.Om det rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan. Även den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas om den reklamerade varan var den enda produkten du hade beställt, och vi ej haft möjlighet att ersätta den felaktiga eller skadade varan. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi tillbaka eventuell mellanskillnad på fraktkostnaden beroende på de beställda varornas vikt.Reklamation av vara skall först anmälas genom mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så snart du upptäckt felet, alternativt via telefon på 0247-644 95 (måndag-torsdag 10.00-17.00, lunchstängt 12.30-13.30, samt fredag 10.00-12.00. Under klämdagar och semestertider har vi ett mer begränsat öppethållande, och har öppet samt svarar då personal befinner sig på plats.). Foton på varan som beskriver problemet snabbar på processen.S95 Leksand AB står för transportrisken för dina beställningar ut till dig. Och du som kund är ansvarig för försändelser tillbaka till oss.

Alla varor som skickas tillbaka skall vara förpackade i påse eller kartong, varor som ej är förpackade enligt våra krav ersätts ej.

Vi tar ej emot försändelser som skickas med Bussgods eller liknande leveransbolag som kräver att varorna skall hämtas ut på någon typ av utlämningsställe.

Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel (se konsumentköplagen).

Hur gör jag för att byta en vara?

Se efter att det som ni vill byta emot finns i lager genom att titta vad som finns på sidan.Kontakta sedan oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0247-644 95 (måndag-torsdag 10.00-17.00, lunchstängt 12.30-13.30, samt fredag 10.00-12.00. Under klämdagar och semestertider har vi ett mer begränsat öppethållande, och har öppet samt svarar då personal befinner sig på plats.) så att vi kan reservera den nya varan åt dig. Om ni inte gör detta finns det risk för att den varan ni vill ha tar slut innan vi hinner registrera bytet. När vi fått returen och godkänt den skickar vi ut den nya varan till dig. Om den nya varan är dyrare använder ni ordernumret och betalar in skiljebeloppet på vårt bankgirokonto 883-3782, om den är billigare återbetalar vi dig eller sätter in pengarna som tillgodo på ditt medlemskonto senast 30 dagar efter bytesdagen. Kontantkvittot, eller en kopia, ska alltid vara med i returen.

Returadress och postadress:
S95 Leksand AB

Sparbanksgatan 2

793 31 Leksand
Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Telefonnummer: 0247-644 95


OBS! Du står för returportot. Vid byte eller retur står du för transportrisken.

Hur gör jag för att returnera en vara?

Från och med det att ni mottagit er vara har ni öppet köp i 14 dagar, detta gäller även del av order.

Skicka tillbaka returen tillsammans med en kopia på ditt kvitto till returadressen som du ser nedan. Återbetalningen kan ske automatiskt, men bifoga gärna ett brev med ditt namn och dina bank- och kontouppgifter dit du vill att återbetalningen skall ske.

Returadress o postadress:

S95 Leksand AB

Sparbanksgatan 2

793 31 Leksand
Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Telefonnummer: 0247-644 95

OBS! Du står för returfrakten. Vid byte eller retur står du för transportrisken.

Hur reklamerar jag en vara?

Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till www.konsumentverket.se.

Vid en reklamation kontaktar du Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0247-644 95 (måndag-torsdag 10.00-17.00, lunchstängt 12.30-13.30, samt fredag 10.00-12.00. Under klämdagar och semestertider har vi ett mer begränsat öppethållande, och har öppet samt svarar då personal befinner sig på plats.) så snart du upptäcker felet. I första hand undersöker vi om det är möjligt att reparera eller avhjälpa felet på varan. Om det inte är möjligt ersätts reklamationen med en ny vara. Skulle det inte gå att ersätta varan eller avhjälpa felet får ni pengarna tillbaka. Har du möjlighet att skicka med foton på skadan/felet i ditt mail så snabbar det på processen. 
När vi fått varan och reklamationen har blivit godkänd meddelar vi dig detta och skickar vi dig en ny vara och ersättning för frakten eller återbetalar vi dig inom 30 dagar det ni betalat för varan.

Returadress o postadress:
S95 Leksand AB

Sparbanksgatan 2

793 31 Leksand
Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

Telefonnummer: 0247-644 95

OBS! Vid reklamation står du för transportrisken. Vi återbetalar portot vid godkänd reklamation.

  1. Nyheter
  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.