Shop

Frakt & leverans

Leveranser

Under perioden september – april skickar vi dina varor senast fem arbetsdagar efter att vi mottagit din beställning. Under perioden maj – augusti skickar vi beställningen senast tio dagar efter att vi mottagit din beställning. 
Hur snabbt vi skickar varan beror på orderingången vid aktuell tidpunkt. Efter att vi skickat din order är leveranstiden i normala fall 2-4 dagar, men beroende på var i landet du bor kan det i vissa fall dröja ytterligare 1-2 dagar.

Skulle din order inte skickas i tid, till exempel på grund av fel, kontaktar vi dig och du har då rätt att häva ditt köp.

Vid eventuell försening har du som kund rätt att häva köpet, utan kostnad, om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid.

Transportskador

Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på plats när du hämtar ut det till Schenker, absolut senast sju dagar efter uthämtningstillfället. Ring sedan till S95 Leksand AB och anmäl detta, glöm ej att meddela aktuellt kollinummer. Telefonnummer till S95 är 0247-644 95: måndag-torsdag 10.00-17.00, lunchstängt 12.30-13.30, samt fredag 10.00-12.00. Under klämdagar och semestertider har vi ett mer begränsat öppethållande, och har öppet samt svarar då personal befinner sig på plats.Leveranssäkerhet
S95 Leksand AB skickar alltid en orderbekräftelse till mailen du angivit innan vi skickar varorna till dig.Ej uthämtad vara

För alla paket som inte hämtas ut debiterar S95 Leksand AB kunden en avgift på 250 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanlagt. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter. Att returnera paketet är billigare än att inte hämta ut det.

Fraktsätt
S95 Leksand AB använder sig för närvarande av två olika fraktsätt vilka beskrivs nedan. Brev

Mindre beställningar levereras som brev med Posten Sverige direkt hem i din brevlåda.Paket

Vi levererar alla våra paket med Schenker Privpak AB som samverkar med ca. 1 600 ombud runt om i landet där du kan hämta ut ditt paket, t ex. ICA, Coop, Statoil och OKQ8. Avisering kan ske via brev eller sms, detta väljer du när du lägger din order. (Vid speciella fall och efter överenskommelse kan eventuellt hemleverans ordnas mot extra betalning. Kontakta oss för mer information.) 


Läs mer om Schenker Privpak och sök närmsta ombud.

Fraktkostnader

Fraktkostnaden beror på totalvikten av de artiklar som ingår i din order. Fraktkostnaden visas separat i kassan. Om du handlar för över 1 000 kr så står S95 Leksand AB för fraktkostnaden.

Fraktinformation
När vi skickar din order får du ett mail till den maildress du uppgivit i ditt medlemskonto som en bekräftelse på försändelsen med ett kollinummer för densamma. Med hjälp av kollinumret kan du sedan söka information om ditt paket och följa det på vägen till ditt ombud.

Tänk på att:
kolla ditt spamfilter till din e-postbox så att vårt mail inte fastnar i det och därmed inte når fram till dig.
Du kan även logga in på medlemssidan, där kan du kontrollera att din order gått igenom och även beställa ett nytt leveransbesked.

Om en beställd vara inte skulle finnas i lager kontaktar vi dig via e-post för att fråga om du vill ersätta varan med någon annan. Om det endast är en vara på ordern och denna är slut, makuleras ordern och kunden meddelas via e-post.

Det är ditt ansvar som kund att kontakta S95 Leksand AB om ni inte får något besked via post, e-post eller sms när de beställda varorna är skickade.

SMS-avisering
Följande gäller vid sms avisering.

• Används vid leverans av paket.


• Ett sms skickas till dig samma dag försändelsen ankommer utlämningsstället, vilket i normala fall är 2-4 dagar efter det att vi skickat paketet, beroende på vart i landet du bor kan det i vissa fall dröja ytterligare 1-2 dagar.
• Är försändelsen inte hämtat efter fyra dagar utgår en påminnelse via sms.

Efter det ligger paketet kvar hos ombudet i 10 dagar och går därefter i retur till S95 Leksand AB vilket medför en extra avgift vilken debiteras dig som kund. Läs stycket ej uthämtad vara ovan.• OBS! Du behöver alltid legitimera dig då paketet hämtas.

Brevavisering
Följande gäller vid brev avisering.

• Används vid leverans av paket.


• Ett brev-avi skickas till dig samma dag försändelsen ankommer utlämningsstället, vilket i normala fall är 2-4 dagar efter det att vi skickat paketet, beroende på vart i landet du bor kan det i vissa fall dröja ytterligare 1-2 dagar.


• Är försändelsen inte hämtat efter fyra dagar får du en påminnelse via brev-avi.

Efter det ligger paketet kvar hos ombudet i 10 dagar och går därefter i retur till S95 Leksand AB vilket medför en extra avgift vilken debiteras dig som kund. Läs stycket ej uthämtad vara ovan.• OBS! Du behöver alltid legitimera dig då paketet hämtas.

  1. Nyheter
  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.