Organisation

Support 4 Hope företagspaket

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tillsammans gör vi skillnad!   

Genom Support 4 Hope kan vi erbjuda ert företag två olika paket. Tanken med paketen är att ni ska slå fyra flugor i en smäll då ni erhåller följande fördelar via en beställning:

- Ni tar ett socialt ansvar genom att stötta Barncancerfonden, vilket ni erhåller ett certikat från oss som intygar.
- Ni stödjer en positiv supporterkultur. 
- Ni sänker förhoppningsvis era sjukkostnader via de hygienprodukter som inkluderas i paketet, genom att minska risken för sjukdomsspridning på arbetsplatsen.
- Ni får förbrukningsvaror levererade till ert företag som ni slipper ägna tid på att inhandla någon annanstans. 

Vad får du som företagare rent konkret? 
Paketen innehåller bland annat små praktiska flaskor med handsprit, post it-lappar med ett unikt Leksandsmotiv samt företagets namn eller logotype på superstars.nu. Vid beställning av det större paketet erhåller ni dessutom en exklusiv tavla med hockeymotiv på 30x30 cm samt rätten att använda Support 4 Hope-logotypen i er profilering. Se mer detaljerad information i bilderna till höger. Både Small och Large kan byggas på med vår plusmeny för att erhålla extraartiklar och ni kan även beställa i form av kvartals- eller månadsprenumeration, för att få leveranser regelbundet och smidigt. 

KLICKA HÄR för att ladda ned vår säljfolder som ett pdf-dokument. 

Ring 0247-644 95 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du vill bli kontaktad för en beställning eller vidare information. 

  1. Nyheter
  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.