Information

torsdag, 27 februari 2020 11:26

Till dig som swishade i kampanjen

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Hej!

Tack för att du visade ditt Leksandshjärta genom att swisha till vår kampanj tidigare i vintras! 

Syftet var att stötta Leksands IF ekonomiskt med ett extra bidrag i jakten på ett större nyförvärv. Nu, ett par månader senare, sitter vi på facit. Det skedde inga större förändringar på värvningsfronten vilket gjorde att vi aldrig kom att nyttja dessa pengar, denna gång. De ligger just nu fonderade i syfte att användas till framtida värvningar vilket de är skänkta för.

Tillsammans med Leksands IF har vi en ny idé på vad de insamlade pengarna kan användas till i syfte att hjälpa laget och klubben - om det är okej för dig.

Nämligen den 6:e utespelaren. Den som inte minst spelarna och ledarna i ett lag så ofta brukar säga är så betydelsefull. Framför allt i viktiga matcher.

Hotet om ett kvalspel till våren är överhängande, dessutom är risken stor att det blir mot ett Norrlandslag. Det innebär långa och dyra bussresor i tät följd på ”dåliga” matchdagar såsom vardagar. För att ge laget bästa möjliga stöd i ett eventuellt kvalspel vill vi givetvis se till att vi fyller ”bortastå” på våra bortamatcher! För att underlätta detta behöver vi kraftigt subventionera priserna på bussresorna.

Dyra bussresor ska inte vara orsak till varför någon stannar hemma istället för att åka med och stötta LIF, för att vi ska hänga kvar i SHL!

Om kvalspelet går till sex eller sju matcher innebär det tre resetillfällen med tre bussar per match som skall fyllas, och vi uppskattar att kostnaderna kan uppgå kring 250.000 kr beroende på lag vi kan komma att möta. Så de redan insamlade pengarna kommer så klart att göra skillnad då det är en stor insats på vägen att skapa goda förutsättningar för supportrarna att åka.

Vi vill därför fråga dig om du tycker att det är okej om vi använder pengarna till att subventionera busskostnaderna i ett eventuellt kvalspel? Vi har självklart haft en dialog med Leksands IF. De tycker att det är en bra idé och ger sitt fulla stöd. Istället för att gå till en halv månadslön för en större värvning så kan de insamlade slantarna se till att hundratals leksingar stöttar LIF, och verkligen göra skillnad, i några av de viktigaste matcherna vi någonsin spelat!

För att förtydliga så kanske du tänker att vi ju värvade Carey? LIF skulle höra av sig om de behövde pengarna, vilket de aldrig gjorde i fallet Carey, så förmodligen rymdes den värvningen inom budgeten utan din och andras swishar. Nu ser vi dock ett större användningsområde. Ett otroligt viktigt sådant!

Vi skulle väldigt gärna vilja att du svarar på sms:et du fått med vad du tycker: 

Svara JA om du tycker att detta är en bra idé och att du ger ditt medgivande.
Svara NEJ om du av någon anledning inte vill att dessa pengar används till detta och därmed inte ger ditt medgivande.

Vi har från styrelsens sida sagt att om 2/3 av svaren vi får är positiva så använder vi swisharna till resesubventioner och därmed möjliggöra att så många som möjligt kan vara på plats, och tillsammans vara den viktiga 6:e spelaren. Om du inte skickar något svar så tolkar vi det som att du då ger ditt tysta medgivande. 

Om du känner att du absolut inte vill att dina pengar går till det trots att det blir en 2/3-majoritet så kan du skriva det i svaret, eller maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ser vi givetvis till att lösa det.
Svara senast söndag den 1 mars.

Allt vi gör är för Leksands IF - och vi hoppas att du och alla andra på alla sätt är med och stöttar vårt älskade lag inför det kvalspel vi troligen står inför. Tillsammans fixar vi detta. Bara vi behåller tron och ser till att stötta krigarna på isen.

Ha en fortsatt bra dag,

Leksand Superstars styrelse genom ordförande Niklas Niva Sjökvist

  1. Nyheter
  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.