Övrigt

Bli buss-/supportervärd

Bussvärd
Är du serviceinriktad, gillar att prata med andra leksingar och samtidigt stödja LIF från läktarplats?
Då är jobbet som bussvärd perfekt för dig!

Ditt jobb som bussvärd är att se till att alla får en bra resa både till och hem från match.
Du skall se till att alla som ska åka med på resan faktiskt är med, se till så att alla följer våra reseregler, sälja proviant och fixa med lotterier och eventuella tävlingar som hålls på bussen. Du förser våra supportrar med biljetter innan match och ger dem information om det ska hända något speciellt t.ex. TIFO. Under matchen sen är du helt ledig och kan lägga all din fokus på att stötta LIF och skapa liv läktaren.

Självklart åker du gratis och LSS står för din mat under hela resan.

Supportervärd
Din huvudsakliga uppgift är att vara våra supportrars man/kvinna kring och i arenan. Se till att allting flyter på smärtfritt under hela resan och att förse våra supportrar med den service som krävs för att det ska vara så enkelt och bekvämt som möjligt att åka på bortamatch.
Samtidigt är din uppgift att säkerställa ordningen och att säkerheten på och kring arenan.

Under själva bussfärden är din huvudsakliga uppgift att rycka in vid eventuella ordningsstörningar samt vara behjälplig bussvärdarna. Men då arbetar du istället mer intensivt under match. Ditt jobb är att känna av stämningen på läktaren och kunna kliva in och sätta stopp innan någonting händer. Hålla kontakten med polis och väktare innan, under och efter match för att säkerställa att det inte förekommer några ordningsstörningar. Tanken är att du som supportervärd ska kunna gå in och avstyra innan polis eller ordningsvakt behöver göra det.
I vissa fall kan vi skicka ner supportervärdar i en bil innan bussen kommer ner för att kolla läget vid arenan och för att upprätta kontakt med personal, polis och ordningsvakter.

Det som krävs av dig som supportervärd är att du ska vara serviceinriktad för att göra våra supportrars vistelse så bra som möjligt. Du ska kunna hålla dig lugn även fast det hettar till på läktaren och vara stark nog att kunna kliva in och avstyra eventuella bråk eller andra tråkigheter som faktiskt kan uppstå under matchens hetta.

Självklart åker du gratis och LSS står för din mat under hela resan.

Är du intresserad av något av dessa uppdrag? Kontakta då oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

För Leksand!

Axel Pettersson informerar. Axel Pettersson informerar.
Bild 1 Supportervärdarna håller koll på läktaren.
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206