Nyheter

Bygg ditt eget Wall of Fame med LIF-profiler!

fredag, 09 februari 2018 15:24

Leksands IF har en lång och stolt historia där flera fantastiska spelare och profiler genom åren har iklätt sig den vitblå Leksands IF-munderingen. Vi vill således hylla några av dessa profiler och på vårt eget sätt lyfta fram dem. 

Det mynnade ut i en exklusiv samlarprodukt, där var och en skall kunna bygga sitt eget Wall of Fame med våra största profiler!
– Leksands Legendarer har vi skapat för att lyfta fram historien kring våra största profiler inom Leksands IF, vår historia är något vi ska vara stolta över och vi har massor av fantastiska spelare som haft enorm betydelse för klubben och vi tycker de är värda att hyllas med mer än bara en plats i våra historieböcker, säger Torbjörn Olsson som är en av upphovsmännen.

Hur gick tankegångarna när produkten togs fram?
– Vi ville skapa en produkt som håller över tid, som är odödlig helt enkelt. Våra mest legendariska spelare och historien kring dem är just det, odödliga. Jämförelsevis med att ta fram en produkt kring en profil i nutid är att innan du ens fått hem produkten från leverantören så kan denne vara utlånad eller ha sålts iväg vilket är fruktansvärt trist. Men våra legendarer är för evigt sammankopplade med klubben och vi kan med stolthet visa upp dem för våra vänner och bekanta och på så vis föra en bit av vår historia vidare.

Dessutom kommer pengar som vi får in på denna produkt att sättas in på en ungdomsfond som Leksand Superstars har skapat, för att vara med och ge förutsättningar till att skapa nya legendarer inom Leksands IF.
– Vår avsikt är även att bidra till att skapa nya legendarer. Vi vill att våra unga killar skall se dessa storheter och tänka, en dag ska jag bli lika stor som honom. Därtill har vi också skapat en ungdomsfond dit en del av överskottet kommer avsättas för att genom stipendier till våra ungdomsspelare stärka Leksandshjärtat hos dessa så att vi förhoppningsvis får ha dem kvar länge i klubben.

Den första profilen har vi redan valt ut och inom kort påbörjas även försäljningen av denna. Vi kommer att släppa produkterna i en begränsad upplaga och ger förstås första tjing till de som väljer att köpa den första upplagan. Sedan fyller vi på med fler profiler, där ni även har möjligheten att vara med och bestämma vilka dessa ska bli.
– Även om vi har många profiler, så kommer varje person att ges ut i en begränsad upplaga, och vill man vara med och bygga sitt eget Wall of Fame bör man nog vara med från början. De som köper första upplagan kommer också att ha förtur på de efterföljande. Det här är en snygg produkt som kommer att pryda sin plats i hemmet eller arbetsplatsen på ett smakfullt sätt, och då det är en samlarprodukt så har den alla möjligheter att också öka i värde med tiden, så det kan vara en bra investering också, avslutar Torbjörn Olsson.

Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.