Nyheter

Våra tankar är hos dig, Tobbe!

fredag, 28 december 2018 08:20

Tobias Forsbergs skada är något som vi vet berör alla Leksandssupportrar, och vi är många som på olika sätt vill visa vårt stöd. 

Vi vet att det diskuteras på olika forum gällande start av insamlingar till förmån för Tobias i den situation han är i, vilket är naturligt och behjärtansvärt. Men med respekt för att vi fortfarande vet väldigt lite om skadans art och eventuella konsekvenser samt familjens vädjan om lugn och ro, anser vi det för tidigt för sådana initiativ.

Omfattningen av en sådan insamling är svår att bedöma, men klart är att det finns goda förutsättningar för ett mycket stort deltagande. Det kan ge motsatt effekt för en familj som vill ha lugn och ro, då det kan ge stort medialt intresse som sedan jagar kommentarer från familj och vänner. Det vill vi inte medverka till, utan att det är sanktionerat hos familjen.

Leksand Superstars som organisation står redo att vid behov organisera en insamling så snart vi vet mer om skadans art, förutsatt att vi har familjens medgivande och kan bestämma vad målet och behovet med en insamling är. 

Låt oss respektera familjens önskan och vädjan om lugn och ro. Låt oss samla våra krafter gemensamt och ge Tobias bästa möjliga stöd när det behövs.

Leksand Superstars kommer att framföra supportrarnas uppskattning och önskan om bättring till Tobias och hans familj.

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.