Nyheter

Förläng ditt medlemskap nu!

tisdag, 14 maj 2019 07:44

Vi vill börja med att säga tack för säsongen 2018/2019!

Vilken säsong det var och nu kan vi blicka fram mot en SHL säsong 2019/2020.


Vi hoppas så klart att du vill hänga på oss den kommande säsongen också. Då är det hög tid att förlänga ditt medlemskap så att du inte missar erbjudanden, förmåner och viktig information från oss och våra partners.
Självklart har du som medlem samma fina förmåner när det gäller biljetter och säsongskort till Tegera Arena, även om biljettpriserna justerats något har du som medlem samma rabatt som tidigare.
I övrigt kommer vi kunna presentera alla våra förmåner och erbjudanden i vår medlemsapp vartefter de blir klara.

För att förlänga ditt medlemskap går du in i medlemsappen Cardskipper och gör såhär: 

1. Öppna Cardskipper.

2. Klicka på "Ditt medlemskap gick ut 190430. Förnya ditt medlemskap här".

3. Klicka på den gröna knappen "Betala medlemsavgift".

4. Klicka på "Medlemskap 19/20". 

5. Dina uppgifter kommer att komma upp. Kolla igenom dessa och klicka på "spara" längst ner. 

6. På nästa sida är "Ansökningar - Medlemskap 19/20" samt ditt namn ifyllt. Klicka på "Nästa" .

7. Du kommer då vidare till "Välj betalningsmetod". Välj önskad metod (antingen med kort eller direktbetalning via bank) och klicka på "Boka" om uppgifterna stämmer. Gå sedan vidare med vald metod och följ instruktionerna. 

För att spara tid och administration önskar vi att du använder Cardskipper om du kan.Vi är dock medvetna om att alla inte har smartphones eller känner sig bekväma med appens funktioner. Känner du att du behöver lite hjälp eller guidning genom förfarandet att betala medlemskapet via appen så är du välkommen att höra av dig till oss, på tel. 0247-64480 (kl. 8.30 – 10.30 helgfria vardagar) eller skicka oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig snarast möjligt.

Har du inte möjlighet att ha appen så vill vi ju självklart att även du ska känna att du är välkommen att vara medlem och ta del av samma erbjudanden som de som har appen.
Om du har problem med att betala via Cardskipper eller inte har möjlighet att ha appen så kan du föra över 365 kronor till bankgiro 5642-2520 eller swisha till 123 123 72 13.
Skriv namn och medlemsnummer som meddelande så uppdaterar vi ditt medlemskap.  

När du löst ditt medlemskap kommer vi att skicka ut ett vanligt medlemskort i plast, oavsett om du har den digitala varianten genom appen eller ej.
Båda korten är lika giltiga, men personliga. Vi anser att ett fysiskt medlemskort har ett starkt symbolvärde i ett medlemskap, varför vi valt att behålla det för samtliga. 

Är du ny medlem? 

Om du inte tidigare varit medlem i Leksand Superstars har du självklart möjlighet att bli det. 
Det gör du enklast genom att klicka på bilden och följ instruktionerna: 

Bli_medlem_19-20.png

Om du har problem med att betala via Cardskipper (som du kommer till via länken ovan för att regsitrera ditt nya medlemskap)  så kan du föra över 365 kronor till bankgiro 5642-2520 eller swisha till 123 123 72 13. Skriv namn och personnummer som som meddelande samt skicka ett mail med namn, personnummer, adress, e-post och telefonnummer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så uppdaterar vi ditt medlemskap.  

Ett fysisk medlemskort i plast kommer att skickas till dig, vare sig du har laddat ner appen eller inte. 

 

 

 

 

 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.