Nyheter

Välkommen på Leksand Superstars sommarfest!

fredag, 05 juli 2019 13:42

Vi bjuder in till en kombinerad sommarfest med säsongsuppladdning.

För första gången i vår historia arrangerar vi en sommarfest, något vi har som mål att göra till en tradition. I år blir det dock lite speciellt då vi samtidigt kör en resa till värlgörenhetsmatchen för Tobias Forsberg i Mora, vilket gör att det även lämpar sig som en bra säsongsupptakt. Biljetter till resan samt lösbiljetter släpps i medlemsappen den 5/7 kl 16.00 för medlemmar och släpps upp till allmänheten den 12/7 kl 12.00. 

Vi får ett kanontillfälle att ses "off season" och göra lite aktiviteter tillsammans under avslappnade former.
Självklart är alla välkomna oavsett ålder samt medlem eller ej.

Sommarfesten blir lite av en avslutning på sommaren och ett avstamp in i hockeysäsongen.

Det är helt kostnadsfritt om du bara vill vara med och hänga, men vi vill ändå att du anmäler ditt deltagande så vi så väl som möjligt vet hur många som kommer. Anmälan görs på vår biljettbokningssida, helt utan avgifter.

Samling på Leksand Strand kl. 10.00!
* Vi börjar med lite allmänt mingel och minigolfkamp, för de som är sugna på det, på den grymma äventyrsminigolfbanan som finns på anläggningen. Minigolfen kommer att kosta 50 kr/person oavsett ålder. (Leksand Strand skänker intäkterna från golfen till Tobias Stiftelse)

1

* Restaurangen på anläggningen kommer att erbjuda en lunchbuffé med grillad gårdsgris,  potatisgratäng och sallad för endast 95 kr, här finns fullständiga rättigheter för den som vill ta en "kall" till maten och ladda tillsammans med alla leksandsvänner inför match. Maten görs även den med fördel en förbeställning för att minimera risken för att det tar slut, då det blir lättare att beräkna åtgång. Maten kommer du kunna köpa på vår biljettsida utan extra avgifter.

* Här finns en rad andra aktiviteter, som beachvolley, spelhall med diverse arkadspel mm. för den som vill slå ihjäl lite tid.

* Kl. 13.15 kommer bussarna och hämtar upp oss för avfärd till Mora och välgörenhetsmatchen för Tobias.

* Till matchen har vi bokat över 300 biljetter som ska fyllas av Leksingar, och tillsammans ska vi skapa hög stämning i arenan för Tobias, och för våra legendariska spelare på isen. Den här dagen lägger vi undan allt vad rivalitet heter, för Tobias skull, och hela arenan är öppen och vi är välkomna i alla restauranger mm för den hungrige och törstige.

* Väl hemma i Leksand efter matchen bjuder Gårdscafét och Jobs Bodega på en gatufest (på Norsgatan/gågatan i Leksand) som en slags sommaravslutning, med liveband och nattklubb.

 sommar

Visst låter det som en riktig höjdardag!

Klart du ska hänga på oss, hela dagen och kvällen hoppas vi.

Vill du vara med oss och behöver boende så kan vi erbjuda stugboende på Leksand Strand.
Som medlem har du 20% rabatt på aktuella boendepriser.
(aktuell rabattkod hittar du i medlemsappen)

Här bokar du ditt boende på Leksand Strand. Välj fritt bland olika stugor vilket som passar dig och dina vänner bäst.

Här anmäler du dig till sommarfesten och förköper maten.

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.