Nyheter

Pricka summan och vinn en dag med laget!

tisdag, 05 november 2019 09:29

Nu är det dags för andra upplagan av säsongens pricka summan. Tävlingen med det helt unika priset där du som vinnare ges en fantastisk möjlighet att få vara med laget under en hel matchdag, en minnesvärd upplevelse!

Du får en inblick i arbetet med alla förberedelser och hjälpa materialaren, snacka med sportchef, tränare och peppa spelare. Du får höra snacket i omklädningsrummet och tugget i båset och på planen. Och bäst av allt, du får fira en eventuell vinst med laget, du är kort och gott en del av staben kring laget.

Tävlingen kommer pågå under nov/dec där du kan vinna en dag med damlaget lördagen den 30 november då de möter Göteborg hemma i Tegera Arena.
Vinsten för en dag med herrlaget kommer utfalla lördagen den 28 december och det heta derbyt mot Brynäs hemma i Tegera Arena.

Så här gör du:

Utöver de två högvinsterna har vi ytterligare fem fina vinster (se hela vinstlistan till höger) och dessa priser gömmer sig bakom sju olika belopp mellan 70 och 249. Du vinner genom att swisha rätt summa till 123 123 72 13, märk med "Pricka summan". Så ta nu chansen att vinna denna unika upplevelse!

Här nedan är den aktuella spelplanen med samtliga belopp, denna uppdateras här i nyheten kontinuerligt genom att vi markerar bort de belopp som någon annan prickat tidigare med rött. En grön ruta betyder att någon prickat rätt vinst. OBS! Den som träffar först är den som vinner priset. Träffar man rätt summa, men inte är först kommer man erbjudas pengarna tillbaka. 

Spelplan uppdaterad 20191112 kl 12.00

Spelplan 3  2019 2

Så här fungerar det:

* Vi väljer ut ett pris, (se vinstlistan till i anslutande faktaruta).

* Vi "sätter" ett värde på vinsterna inom ett visst område som vi berättar för er, i detta fall någonstans mellan 70 och 249 kronor.

* Ni gissar vilket värdet är som vi hittat på och swishar in den summan till 123 123 72 13, till exempel så skickar ni in 143 kronor och skriver "Pricka summan" i meddelandefältet.

* Ni får ett sms där det antingen står att ni gissade fel, eller där det står att ni gissade rätt och därför får något av priserna i listan till höger som vinst. Bli inte oroliga om sms:en dröjer då svaren skickas manuellt, vilket kommer leda till att vi gör det någon gång per dag på arbetstid.

Vid vinst kontaktar vi dig även på telefon för att stämma av allt praktiskt kring hur du tar del av vinsten.

* Vi kommer kontinuerligt uppdatera den här nyheten med de summor som vi fått in gissningar på, men som inte har varit rätt. Det betyder att spannet kommer att minska hela tiden.

* Tävlingen pågår tills samtliga priser prickats in, dock längst t o m 13/12. 

Simpelt, va? Med andra ord: bakom sex av numren mellan 70-249 döljer sig ett pris! Så skicka in era swishgissningar till 123 123 72 13 omedelbart.

Om det är något ni inte förstår så kan ni exempelvis kommentera denna artikel så svarar vi på frågorna så fort vi kan.

Lycka till!

Priser:

1. Heldag med herrlaget i samband med Brynäs hemma den 28/12

2. Heldag med damlaget i samband med Göteborg hemma den 30/11 - Vunnen av Anton Kåll

3. Säsongskort 2020-2021

4. Tavla Leksands Legendarer Åke Lassas

5. Matchtröja - Vunnen av Jessica Borg

6. Bok "Sigge" 

7. Halsduk "Skröplig" - Vunnen av Annika Bill 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.