Nyheter

AVSLUTAD! Vill du stå i båset en matchdag?

måndag, 18 november 2019 15:09

AVSLUTAD!

Vi säger ett stort grattis till Sabina Ekenlöw som vann dammatchen den 14/2 och Patric Järleskog som vann herrmatchen den 7/3. 

Vill du stå i båset med ledare och spelare under en match? Nu har du chansen att göra just det vid två tillfällen: när damerna möter AIK hemma fredag 14/2 eller när herrarna möter Brynäs borta lördag 7/3. Allt du behöver göra är att vara medlem i Leksand Superstars! 

Det hela är väldigt enkelt så vi håller det kort.

    * Det kommer att ske en utlottning om en plats i båset till då herrarna möter Brynäs borta 7/3. Utlottningen sker bland alla som är medlemmar i Leksand Superstars innan 16 februari! 

    * Det kommer även att ske en utlottning om en plats i båset till då damerna möter AIK hemma fredagen 14/2. Skillnaden här är att den utlottningen sker bland de som tecknar medlemskap från och med idag, 18 november, till och med den sista januari. Vinnare Sabina Ekenlöw ! 

Läs längre ned i nyheten om hur du gör för att teckna ett medlemskap i Leksand Superstars.

Värva en medlem och få ditt medlemskap gratis  

Nu har vi även kört igång vår populära medlemsvärvarkampanj. Om du värvar en ny medlem (som inte var medlem i Superstars förra säsongen) så får du ditt medlemskap för säsongen 20/21 gratis! Den som värvat flest medlemmar från och med idag 18 november till och med den sista januari vinner dessutom en signerad äkta matchtröja från årets spelartrupp!

HÄR kan du läsa mer om medlemsvärvarkampanjen! 

Så här blir du medlem i Leksand Superstars

Om du var medlem i Superstars ifjol kan du enkelt förlänga ditt medlemskap via vår app. Om du inte har appen kan du söka på "Cardskipper", ladda ned den, registrera ett konto och skriva in ditt medlemsnummer så är det bara att tuta och köra sen. 

Du kan även klicka här för att förlänga ditt medlemskap

Om du inte var medlem ifjol kan du klicka här för att bli medlem nu

Om du har problem med att betala via vår app eller inte har möjlighet att ha appen så kan du föra över 365 kronor till bankgiro 5642-2520 eller swisha till 123 123 72 13.

Skriv namn och medlemsnummer som meddelande så uppdaterar vi ditt medlemskap.

Behöver du hjälp med att förlänga eller nyteckna ditt medlemskap så kan du kontakta oss så hjälper vi dig! Du kan ringa till oss på 0247-644 80 (vardagar 08.30-10.30) eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.