Nyheter

Hjälp Tjomme att eventuellt ge oss leksingar en härlig present - swisha 123 123 72 13 nu och märk det "Julklappen" Hjälp Tjomme att eventuellt ge oss leksingar en härlig present - swisha 123 123 72 13 nu och märk det "Julklappen"

Uppdaterad summa: 150 804 kr!

söndag, 22 december 2019 17:36

Uppdatering: Ni har samlat in 150 804 kr!
Pengarna födes över till Leksands IF den 30 april 2020. 
Vi håller kampanjen igång så vill man kan man fortfarande swisha enligt förutsättningarna nedan. Vi uppdaterar summan här med jämna mellanrum. 

Det ryktas om ett högklassigt nyförvärv till LIF som skulle kunna betyda mycket för det sportsliga. Om det är sant vill vi givetvis hjälpa till! Därför startar vi i Leksand Superstars nu en swishbomb som julklapp till Tjomme och LIF - häng på!

För er som minns så hade vi i Leksand Superstars en framgångsrik kampanj kallad "Drömliraren" för några år sedan, där vi samlade in medel för att ekonomiskt kunna stötta Leksands IF med viktiga nyförvärv och kontraktsförlängningar. Nu ska vi köra en julvariant på Drömliraren genom en swishbomb med start NU och fram till julafton.

Vi har hjälpt laget på läktaren genom en tung första halva av säsongen - nu har vi chansen att stärka laget ytterligare. Är Leksands IF på jakt efter högklassiga spelare som kan hjälpa oss att ta oss upp i tabellen och säkra en SHL-plats - då vill vi hjälpa till. På alla sätt vi kan!

Swisha därför valfri summa till 123 123 72 13 innan julafton och märk din swish "Julklappen"!

Om Leksands IF lyckas landa en kanonspelare inom kort kommer dessa pengar oavkortat att gå till att stötta den signeringen. Om det skulle visa sig att Tjomme och LIF sitter lugna i båten så kommer vi att öronmärka dessa pengar, och styrelsen i Leksand Superstars väljer sedan ett senare tillfälle att hjälpa LIF på ett lämpligt sätt.

Kom igen nu leksingar, fram med swishen och ge LIF och kanske i förlängningen er själva en fin julklapp: swisha 123 123 72 13 nu direkt! Det kan vara dessa slantar som i förlängningen avgör vår existens i SHL. NU KÖR VI!

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.