Nyheter

Har du bäst Leksandskunskaper?

fredag, 27 augusti 2021 07:50

Kan du rabbla statistik i sömnen eller vet du vem som hade nummer 2 säsongen 95/96? Vill du testa dina kunskaper på riktigt? Vi tänkte nämligen köra igång en frågesport!

Frågesporten går live på en utsatt tid och vinnaren kommer att få ett fint pris. Det kommer att kosta 20 kronor för att delta och om intresset hos er för detta är stort – ja, då gör vi detta till en regelbunden grej!

Så här kommer frågesporten att fungera:
Det blir 6 ronder med 3 st frågor i varje rond, det vill säga totalt 18 frågor som kommer en och en och du har 15 sekunder på dig att svara på varje fråga. Det finns 4 svarsalternativ till varje fråga varav ett är korrekt.

Frågorna blir i olika kategorier, till exempel ”LIF-rekord”, ”Årtal” och ”Motståndarklubbar”. Den som har flest rätt när quizet är slut vinner. Om flera har samma antal rätt vinner den som svarat snabbast totalt sett! Det tar totalt ca 6-7 minuter för att spela ett quiz.

Vad vinner du?
Vi kör detta som ett test nu för att se om ni där ute tycker det vore roligt att köra lite quiz. Om vi märker att det blir uppskattat kommer vi att fixa sjysta priser i form av exempelvis äkta matchtröjor, signerade klubbor och annat. För det allra första quizet nu kör vi lite enklare men inte desto mindre finare: vinnaren får ett medlemskap i Leksand Superstars (ge bort det till någon som borde vara med om du redan är det!) och tvåan vinner en halsduk. 

När kör vi?
Eftersom frågesporten går live kommer vi att utlysa den på våra sociala medier. Så det du behöver göra innan är att registrera dig och sedan hålla koll på vilken tid quizen startar. Var inloggad och klar med betalningen vid exakt utsatt tid – man kan inte hoppa in efter startskottet gått. Tyvärr finns inte quizet tillgängligt i appform ännu – men du kan spela lika enkelt via din webbläsare på denna länk: www.zenith80.se/ Klicka på ”Leksand Superstars” under ”ALLA QUIZ”.

Så här registrerar du dig första gången:
(En manual finns också under fliken ”Tävlande” på zenith80.se):

1. Gå in på https://trivia.zenith80.se
2. Klicka på “Registrera dig”
3. Ange din email-adress
4. Skapa ett valfritt Lösenord
5. Välj ett Tävlingsnamn (det namn som visas när du tävlar)
6. Tryck “Registrera dig”. Du har nu skapat ett Zenith80-konto!
7 Gå till din “Profil” (övre högra hörnet)
8. “Markers tillgängliga” säger 0 vid start (du använder markers för att delta i quiz) 
9. Köp önskat antal Markers genom att klicka på alternativen. Ett visst antal Markers kostar något mer i SEK pga moms och avgifter från Zenith80:s erkänt säkra betalningsförmedlare.
10. “Markers tillgängliga” visar nu totalt antal inklusive senaste köp

Vart går pengarna?
Av den slant som det kostar att medverka går 80% till oss i Leksand Superstars. Det vill säga att samtidigt som du för det första har roligt och för det andra tävlar om fina priser, så stöttar du även vår verksamhet.

Vilka är Zenith80?
Det är ett svenskt företag som skapat denna quiz. Bakom namnet står två personer med lång idrottsbakgrund som som brinner för idrottsverksamhet, samt ett tekniskt utvecklingsbolag. De tänkte att det måste finnas effektivare och roligare sätt att dra in pengar till barnens fotbollslag än att sälja korv och strumpor hela tiden. Där föddes en idé om en frågesport som idag utvecklats till Zenith80.

Idag är man fortfarande i uppstartsfasen men har exempelvis redan skotska fotbollsgiganten Rangers FC (Glasgow) som en av sina kunder. Och nu tänkte vi testa!

Frågor?
Skriv till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kolla in zenith80.se 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.