Nyheter

Information gällande CHL-matcherna i Slovakien och Tjeckien

torsdag, 01 juli 2021 14:25

Intresset verkar vara stort för att följa med Leksands IF ut i Europa i september. Vi i Leksand Superstars avser att hjälpa resande leksingar på de sätt vi kan: vi siktar bland annat på att rekommendera plats för församlingar samt arrangera bussresa mellan Bratislava och Trinec.

Leksand kvalificerade sig som ni säkerligen vet för spel i CHL och väl där ska vi möta slovakiska Bratislava och tjeckiska Trinec på bortaplan i början av september. Intresset för att åka dit verkar bubbla bland leksingar och därför vill vi givetvis hjälpa till på de sätt vi kan. Nämligen dessa: 

Vi planerar för bussresa Bratislava-Trinec tur och retur 
Vi avser att hjälpa till med att styra en eller flera platser för officiella församlingar inför matcherna. Vi avser även att arrangera bussresa tur och retur mellan Bratislava och Trinec för lördagens match där, för att underlätta för alla som tagit sig ned. Vi kommer även att informera om hur du enklast går till väga för att boka biljetter till matcherna samt vilken/vilka sektioner du bör boka på.

Vi avser utöver detta även att erbjuda ett begränsat antal paketresor. Dessa avgår onsdagen 1 september från Arlanda till Wien och inkluderar sedan transfer till och från flygplatsen, fyra nätters hotell i Bratislava, buss tur och retur Bratislava-Trinec samt matchbiljetter. Kostnaden för detta paket kommer att landa på cirka 7 000 kronor.

Besvara gärna en fråga som vi har 
Observera att vi just nu är i planeringsfasen. Något vi behöver veta är exempelvis ungefär hur många av er som planerar att ta er ned. Detta då restauranger/pubar som är lämpliga platser för en församling vill veta ett ungefärligt antal innan man tar något vidare steg i planeringen med dem.

Därför har vi fixat en liten enkät med EN ENDA fråga - så det går väldigt snabbt att besvara – som skulle ge oss väldigt värdefulla svar på hur många vi kan tänkas bli där nere. Stort tack på förhand! Klicka här för att komma till enkätfrågan!  

Observera även att det i dagsläget råder restriktioner i fler länder än Sverige. Exempelvis så är det just nu 250 personer tillåtna på ishockey i Slovakien. Det råder därför i dagsläget osäkerhet kring om vi överhuvudtaget kommer att kunna vara på plats när puckarna släpps i bortamatcherna. Men vi håller tummarna och utgår från samt hoppas på det bästa!

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.