Nyheter

Kallelse Leksand Superstars årsstämma 1 juli 2022

fredag, 10 juni 2022 11:59

Fredagen den 1 juli klockan 18.00 håller Leksand Superstars årsstämma på restaurang Brödernas i Borlänge på adressen Gyllehemsvägen 22. Som medlem i Leksand Superstars kallas du härmed att delta i stämman. 
Nytt för i år är att du även kan vara med digitalt via Teams! 


Årsstämman är det viktigaste beslutande organet i hela föreningen, det är här klubbens framtid stakas ut och det är din rättighet som medlem att delta i besluten. Vi hoppas därför på ditt deltagande och att du vill känna dig delaktig i framtidens Leksand Superstars. Utöver de sedvanliga möteshandlingarna jobbar vi med att hitta gäster för intervjuer mm, så som representanter för Leksands IF. Vi återkommer med vilka det blir.

Föranmälan
Vi vill att ni föranmäler er medverkan på stämman så att vi vet hur många och vilka vi blir. Rörsningsförfarandet kommer gå till så att alla, både de som är med på det fysiska mötet på plats i Borlänge och de via Teams, kommer att rösta sig igenom dagorndingen digitalt via Årsmöten.se

Du läser mer och anmäler ditt deltagande HÄR! 
Det är viktigt att alla som ska närvara anmäler sig så att vi kan lägga in alla med rösträtt i röstningslängden på Årsmöten.se
Anmälan till årsstämman är givetvis kostnadsfri.

Förslag till styrelse
Valberedningens förslag till styrelse för det kommande verksamhetsåret presenteras för medlemmarna tidigast en vecka innan stämman på föreningens hemsida och på stämman. Klicka här för att se valberedningen förslag!

Kandidatförslag
Det som valberedningen eftersöker är drivna människor med ett stort LIF-hjärta, som har ett intresse för att sätta sig in i samt vilja vara med och utveckla vår läktarkultur samt verksamhet. Även entreprenörsanda är eftertraktat.
Har du förslag på någon som kan passa in i vår styrelse? Hör då av dig till valberedningens sammankallande Liselotte Fridh på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

Ta del av årsredovisningen
Som medlem kan du ta del av föreningens årsredovisning tidigast en vecka innan årsstämman. Detta kan vara en bra förberedelse inför stämman, eller ett sätt för dig som inte kan delta på stämman att få ta del av hur det gångna året har varit. Årsredovisningen beskriver verksamheten under året väl i såväl text som i siffror. För att ta del av årsredovisningen ska du maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och uppge ditt namn och medlemsnummer.

Röstberättigade
Röstberättigade vid stämman är de som varit medlemmar under säsongen 21-22. Medlemmar under 15 år är ej röstberättigade. Vid frågor, kontakta Leksand Superstars på telefon 0247-644 80 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

Motioner
Vill du lämna in en motion skall detta skriftligen vara styrelsen tillhanda senast tio dagar innan årsstämman. Samtliga inlämnade handlingar skall utöver den beskrivande texten även innehålla ett yrkande från vederbörande samt en underskrift.

Handlingarna skickar du till:
Leksand Superstars
Sparbanksgatan 2
793 31 Leksand

Dagordning, stadgar med mera hittar du här nedan:
Dagordning
Stadgar
Protokoll årsstämman 2021
Exempel på skrivning av motion

Ät med oss efter stämman! 
Efter årsstämman samlas de som vill i Brödernas restaurang (samma hus som stämman) för att äta tillsammans. Vi jobbar för att representanter från Leksands IF kommer att finnas för intervju även där. Även om du anmält ditt deltagande till årsstämman måste du själv boka bord på Brödernas och det gör du HÄR! Boka tiden 19.30 och uppge ”Superstars” i noteringen. Se till att du väljer restaurangen i Borlänge. 

Brödernas har ett fint materbjudande till dig:
Dubbelburgare + Fries + Läsk 149 kr
Dubbelburgare + Fries + Norrlands/vin glas 179 kr

Då kan du välja på:
Ostburgare
Greven
Originalburgare
Chiliburgare
Dirtyburger
Tryffelburgare
Kycklingburgare
Halloumiburgare
Alt. byta hamburgare mot en kyckling eller halloumisallad.

Varmt välkomna till Brödernas i Borlänge fredagen den 1 juli kl. 18.00 och hoppas du vill stanna och äta med oss efter stämman!

 

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.