Hedersmedlemmar

Björn Skifs

En av de få svenskar som placerat sig etta på amerikanska Billboardlistan (med låten "Hooked on a feeling, 1974), ett antal andra kända låtar och en filmografi som innehåller svenska klassiker som "Strul" och "Joker". Björn Skifs är ett namn som få svenskar inte känner till.

Med ett välkänt namn, ursprunget i dalaskogarna - närmare bestämt Vansbro, och ett uttalat LIF-hjärta var det helt naturligt att Björn Skifs skulle bli hedersmedlem i Leksand Superstars.

Björn Skifs blev år 2003 utsedd till Leksands Superstars sjätte hedersmedlem.

Nedan följer ett brev från Björn till oss leksingar i samband med att han fick utmärkelsen:

"Hallå Leksingar!

Vill bara tacka så otroligt mycket för senast, d v s torsdagen den 16 jan 2003, som blev en riktig höjdardag; gig för sponsorer och lite annat löst folk, seger mot MIF och, framför allt - hedersmedlemskapet!! Jag är mycket stolt och hedrad över detta och ska bära detta medlemskap med högt huvud!

Vill också passa på att uttrycka min beundran och förtjusning över Leksandsklacken som gör ett fantastiskt jobb under matcherna, med otrolig energi och pep och helt utan plumpheter! Keep up the good work!

Varma hälsningar,
Björn Skifs"

Hur kändes det att bli hedersmedlem hos Leksand Superstars?
- Det var en oerhörd ära, måste jag säga. Jag har ju alltid varit leksing och alltid följt laget. Det är något jag är väldigt stolt över.

Hur följer du Leksand idag?
- Jag och Brolin pratar ofta om att gå på matcher, men det spricker ibland. Det kanske är bra, för de förlorar ofta när jag är på plats, haha. Annars är det så bra nu när man kan se de flesta matcherna på TV.

Bästa leksandsminne?
- Det var nog när jag blev hedersmedlem, när jag fick gå in på isen och känna att man var en del av det där. Sen kommer jag ihåg när de vann 1975. Då kom hela laget ner på Atlantic där vi musiker höll till i Stockholm. Då satt laget där, ja det var häftigt.

Björn med något drömskt i blicken i gamla Leksands Isstadion. Björn med något drömskt i blicken i gamla Leksands Isstadion.
Bild 1 Torbjörn Olsson, Björn Skifs och Per Källgren år 2003 i samband med att Björn blev utsedd till hedersmedlem. Bild 2 Björn har även kombinerat sitt skådespeleri och artisteri i olika musikaler. Till exempel "Spök" 1982. Bild 4 "Det är något jag är väldigt stolt över" låter han hälsa angående sitt hedersmedlemskap i Leksand Superstars.
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.