Hedersmedlemmar

Jenny Kallur

Falutjejen Jenny Kallur, dotter till ishockeyspelaren Anders Kallur för övrigt, hade en skadefylld karriär inom friidrotten. Trots detta har hon ett stort antal medaljer på meritlistan som bland annat inkluderar åtta guldmedaljer vid SM (fem individuella) och ett silver vid EM inomhus i Madrid 2005. Framgångarna var utspridda på 100-200 meter både med och utan häck.

Som falutjej, uttalad LIF-supporter och en god förebild både inom och utanför idrotten, kändes det naturligt att göra Jenny och hennes tvillingsyster Susanna till hedersmedlemmar i LSS.

Jenny Kallur blev år 2008 utsedd till Leksands Superstars åttonde hedersmedlem.

Hur kändes det att bli hedersmedlem hos Leksand Superstars?
- Det kändes ju härligt och stort på alla sätt och vis. Det var ganska många år sen nu, men jag kommer ihåg att vi var uppmärksammade i arenan innan en match. Det var stort.

Hur kommer det sig att du är just leksing?
- Jag vet inte, det har alltid varit så bara. Jag är ju från Falun, som kulla känns det givet. Vi har sommarstugan vid Siljan, så Leksand har alltid känts som det enda valet. Hockeyintresset har alltid funnits med hemma. Pappa har ju varit tränare och scout, så mycket hockey har det blivit.

Favoritspelare i Leksand genom tiderna?
- Jag måste säga Jens Bergenström för hans fantastiska intervju efter att laget gått upp i Elitserien. Han brinner verkligen för Leksand, en riktig krigare. Det älskar jag. Det syns i flera intervjuer och i hans sätt att spela.

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.