Hedersmedlemmar

Om hedersmedlemmar

Leksand Superstars har beslutat att föreningen skall utse ett antal hedersmedlemmar som ska fungera som ambassadörer för föreningen och bidra till att öka intresset kring densamma. Det ska vara för föreningen betydelsefulla personer, eller framförallt inom Sverige kända personer som uttalat visat sitt stöd för Leksands IF som skall utses till hedersmedlem i föreningen.

Ett hedersmedlemskap är ett livslångt medlemskap och upphör endast på personens eller föreningens inrådan.
Att Leksands IF har stora supporterskaror runt om i landet är väl känt men att det finns många inom den svenska kändiseliten som öppet supportrar Leksands IF är kanske inte lika känt.

Vi jobbar aktivt för att kontinuerligt knyta till oss nya hedersmedlemmar som ska hjälpa oss i arbetet med att rekrytera medlemmar till föreningen. Vi bjuder även in våra hedersmedlemmar till olika sammankomster och aktiviteter där du som medlem har möjlighet att träffa dem och tillsammans dela passionen för Leksands IF.

Samtliga hedersmedlemmar presenteras här på hemsidan, klicka på respektive namn i menyn och läs mer om var och en av dem.

Vet du någon känd person som håller på Leksands IF är du välkommen att tipsa oss om detta så kan vi skapa kontakten för ett eventuellt framtida hedersmedlemskap. Skicka ditt tips till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Hedersmedlemmarna ska fungera som ambassadörer för Leksand Superstars och bidra till att öka intresset kring föreningen. På bilden syns spelarlegendaren Tomas Forslund. Hedersmedlemmarna ska fungera som ambassadörer för Leksand Superstars och bidra till att öka intresset kring föreningen. På bilden syns spelarlegendaren Tomas Forslund.
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.