Hedersmedlemmar

Susanna Kallur

Likt sin syster Jenny, har även Susanna dragits med skador under sin aktiva karriär. Under 2006-2008 tillhörde hon dock den absoluta världseliten och tog bland annat guld på europamästerskapen 2006 i Göteborg (100 meter häck) samt satte nytt världsrekord på 60 meter häck.

Genom att vara kämpaglöden personifierad, något vi älskar och vill relatera till, och att precis som sin syster vara uttalad LIF-supporter och en god förebild både inom och utanför idrotten, så var det ett enkelt val att göra Susanna och hennes tvillingssyster Jenny till hedersmedlemmar i LSS.

Susanna Kallur blev år 2008 utsedd till Leksands Superstars sjunde hedersmedlem.

Hur kändes det att bli hedersmedlem hos Leksand Superstars?
- Fantastiskt. Jag minns att vi fick gå ut på isen och att klacken ropade. Man har ju alltid ett öga på klacken och ett på isen när man är där, och att de ropade mitt namn, vilken känsla! Det slår ju allt. Tänk att spelarna får uppleva det varje match. Det var verkligen läckert att få gå ut på isen och få en tröja där det stod "Kallur".

Hur kommer det sig att du är just leksing?
- Ja du, det har helt enkelt bara alltid varit så. Det är så jäkla kul att följa Leksand. Det är bland det roligaste som finns i världen att se när Leksand spelar hockey.

Bästa leksandsminne?
- Jag var på plats när vi gick upp mot Rögle. Fy fasen, det är lätt det bästa minnet. Det var helt otroligt. Jag stod och grät på läktaren, det var mäktigt. Under åren jag följt Leksand som mest har man ju kämpat för att gå upp. Nu när man lyckades var det verkligen en wow-känsla.

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.