Hedersmedlemmar

Tomas Forslund

Tacklingarna var många, målen desto fler och de sköna historierna som omger honom förmodligen flest. Med ett flertal säsonger inom LIF och bland annat ett målrekord i Elitserien, då han gjorde sex mål och en assist i samma match, så har Tomas Forslund för evigt en plats i inbitna leksingars hjärta.

Vid sidan av spelstilen så har Tomas byggt sin popularitet på sin sköna stil vid sidan av. Med hjälp av gitarrer, motorcyklar och hundra och åter hundra sköna historier har han alltid ställt upp och bjudit på sig själv, både inofficiellt och vid officiellt arrangerade evenemang. Han har en given plats som hedersmedlem hos LSS.

Tomas Forslund blev år 2001 utsedd till Leksands Superstars fjärde hedersmedlem.

Hur kändes det att bli hedersmedlem hos Leksand Superstars?
- Det var ju rätt många år sedan, men det var stort som fan. Det var under tiden jag var i Tyskland, i samband med någon match på Globen fick jag flyga hem. Det var hur coolt som helst. Superstars är underbara att se, de är överallt och skapar alltid bra drag. De är Sveriges absolut bästa fans, finns inte ens några att jämföra med.

Bästa minne med Leksands IF?
- När vi spelade finalmatcher mot Djurgården 1989 och när vi gick upp 2002. Då hade jag varit i Tyskland och flyttat hem till den säsongen. Det var det riktigt roligt att vara med och bidra till att vi gick upp. Matchen mot AIK på Globen när det var massor med leksingar där var stort.

Bästa spelaren du spelat med?
- Per-Erik Eklund, Magnus "Sigge" Svensson och Tomas Jonsson, de tre är de bästa jag spelat med. Där 94-94, den perioden var Sigge världens bästa back.

Spelarlegendaren och publikfavoriten Tomas Forslund blev hedersmedlem år 2001. Spelarlegendaren och publikfavoriten Tomas Forslund blev hedersmedlem år 2001.
Bild 1 "Det var stort som fan" säger Tomas själv om när han blev hedersmedlem i Leksand Superstars.
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.