Medlemskap

Bli medlem

 

Som medlem i Leksand Superstars är du en del av den sjätte utespelaren och hjälper på så vis indirekt Leksands IF till framgångar. Läs mer här nedanför om vad ett hos oss innebär. Och du, välkommen in i gemenskapen! 

Vi ska bli 3000 medlemmar!
Nu går vi för att bli 3000 medlemmar! Vi är en av landets absolut största supporterklubbar, men vi vill hela tiden växa. Vi vill bli störst. Ett delmål på vägen dit är att ta oss förbi 3000-strecket, vilket vi med er hjälp kan göra den här säsongen. Sprid ordet och se till att alla leksingar i din närhet är medlem hos oss. 

Klicka på bilden nedan för att enkelt regsitera och betala ditt medlemskap: 

Bli_medlem_19-20.png

Efter registrering via länken kommer du att få sms och mail om att ladda ner medlemsappen i vår app Cardskipper. Gör det för att få erbjudanden, information och förmåner direkt i din smartphone/surfenhet. Vi är dock medvetna om att alla inte har smartphones eller känner sig bekväma med appens funktionerKänner du att du behöver lite hjälp eller guidning genom förfarandet att betala medlemskapet via appen så är du välkommen att höra av dig till oss, på tel. 0247-64480 (kl. 8.30 – 10.30 helgfria vardagar) eller skicka oss ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina kontaktuppgifter så återkopplar vi till dig snarast möjligt.

Om du har problem med att betala via vårt medlemssystem Cardskipper (som du kommer till via länken ovan för att regsitrera ditt nya medlemskap) så kan du föra över 365 kronor till bankgiro 5642-2520 eller swisha till 123 123 72 13. Skriv namn och personnummer som meddelande samt skicka ett mail med namn, personnummer, adress, e-post och telefonnummer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så uppdaterar vi ditt medlemskap. 

Ett fysisk medlemskort kommer att skickas till dig, vare sig du har laddat ner appen eller inte. 

Läs mer om våra medlemsförmåner 
Som medlem i Leksand Superstars har du tillgång till en rad förmåner. Ett par exempel på vad du som medlem får är subventionerat pris på säsongskort samt lösbiljetter i Tegera Arena (ståplats) samt rabatterat pris på boende i Leksand. Läs mer under fliken "Förmåner" 

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.