Medlemskap

Förmåner

Som medlem i Leksand Superstars har du en rad förmåner. I vår medlemsapp Cardskipper får du aktuella erbjudanen löpande men här nedan ser du vilka erbjudanen som knutits till medlmekspet 2019/2020 än så länge. Vi uppmanar våra medlemmar att handla hos och stödja våra samarbetspartners genom att nyttja erbjudandena nedan. 

Lista på aktuella medlemsförmåner (uppdaterad 20190509):

Biljetter: 
- subventionerat pris på matchbiljetterna till Tegera Arena *
- subventionerat pris på resor arrangerade av Leksand Superstars (inkluderar givetvis även samtliga officiella lokalavdelningar såsom t.ex. Mälarmasarna och Östgötaleksingar)
- subventionerat pris på arrangemang/aktiviteter anordnade av Leksand Superstars

* Som medlem i Leksand Superstars har du en rabatt på 50 % på ord. pris för säsongskort för såväl vuxna samt ungdomar på Norra stå. För lösbiljetter på ståplats är det 25 % rabatt. På aktiv sittplats, sektionerna A1 och A13, har du 15 % rabatt. Säsongskortet köper du via www.leksandif.se  och biljetterna bokar du via Siljan Turism på 0248-79 72 00. 

Övrigt: 
- medlemstidningarna Leksingen och Superstars News via PDF. 

Observera att medlemsförmånerna ej kan kombineras med andra erbjudanden hos berörda samarbetspartners. 

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.