Medlemskap

LTJD

LTJD står för "Leksing tills jag dör", något som klacken sjungit med stolthet i flera säsonger nu. Detta epitet har vi nu anammat även i en annan form och LTJD-paketet som du nu läser om, kan bäst beskrivas som en "klubb i klubben". Genom ett medlemskap här förevigar du ditt namn som LIF-supporter och når ytterligare en nivå i skrytfaktor bland vänner och arbetskamrater. Du cementerar ditt supporterskap ytterligare, helt enkelt.

Ett tänkbart scenario är när du om x antal år sitter med exempelvis barnbarnet i arenan och pekar mot ståplats, på skylten som suttit där i x antal år och bär ditt namn: "där står mitt namn". Det om något är väl en häftig grej? Bara tanken att ha namnet i arenan till den dag den eventuellt inte står där längre borde vara kittlande i sig.

Begränsat antal platser  
Det finns inget slutdatum för försäljningen av LTJD-paketet men det finns ett begränsat antal platser, på grund av utrymmesfråga på ståplatsgradängerna. Därför är det tillgång och efterfrågan som styr, och majoriteten av paketen är sålda sedan en tid tillbaka. Så passa på att köp ditt nu!

Dela upp din betalning om du vill 
Ett medlemskap i LTJD kostar 2 000 kronor och kan givetvis delas upp på antingen två betalningar á 1 000 kronor eller fyra á 500. Självklart helt räntefritt, för övrigt. Vi har full respekt för att 2 000 kan låta som mycket pengar, vilket det är, men tänk så här: det är en engångskostnad, och det är en ganska liten peng för allt som står listat ovan: köpa ditt namn i arenan, du får ett diplom, medlemskort och evig ära. 

Kontakta oss vid intresse
Om du är intresserad av att gå med i Leksing tills jag dör kan du swisha till 1231237213 eller föra över pengarna till bankgiro 5642-2520. Skicka sedan ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med dina personuppgifter, det vill säga fullständig adress, namn och telefonnummer. Om du är intresserad av att delbetala måste du dock ta kontakt med oss först så skickar vi den fakturor.
Notera att Leksing Tills Jag Dör inte är ett livstidsmedlemskap i Leksand Superdtars utan en "klubb i klubben".  

LTJD
Bild 1

Som LTJD-medlem erhåller du följande:

– En namnplakett med ditt namn som fästes på framsidan av ståplatstrappstegen på norra ståplats, det vill säga där klacken står.

– Ditt namn och medlemsnummer på vår hemsida.

– Ditt medlemsnummer i Leksand Superstars kommer för evigt att vara kopplat till just dig, ingen annan kommer någonsin att kunna få det (avser endast medlemmar i Leksand Superstars).

– Ett diplom som bekräftar ditt medlemskap i denna "klubb".

– Ett speciellt medlemskort som ytterligare stärker ditt medlemskap i denna exklusiva skara av leksingar.

– Deltagande i ett lotteri som ger dig chansen att vinna en NHL-weekend för två i Nordamerika.

– Unika träffar som vi försöker få till en gång om året. 

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.