Medlemskap

Säsongskort

Du kan köpa ditt säsongkort till Norra Stå för halva priset om du är medlem hos oss! Gör det nu! Erbjudanet gäller till 30 augusti 2022 för säsongen 2022/2023.  

Observera att du måste vara medlem i Leksand Superstars för att ta del av våra säsongskortserbjudanden.

Du kan bli medlem genom att sätta in 365:- till bankgiro 5642-2520 eller via swish till nummer 123 123 72 13. Märk din betalning med ditt personnummer.
Eller lös ditt medlemskap enkelt direkt i vårt medlemssystem här:
Om du är helt ny medlem: https://apply.cardskipper.se/af/bk6/ny-medlem
Om du vill förlänga ditt medlemskap från föregående säsong: https://apply.cardskipper.se/bk

Samtliga säsongskort säljs av Leksands IF. Dessa bokar du på lif.ebiljett.nu

Om du istället för ståplats är intresserad av aktiv sittplats, på sektion A1 och A13, har medlemmar i Superstars och Leksands IF 15% rabatt. Observera att du endast kan ta del av erbjudandet genom att kontakta Leksands IF på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En snittkostnad på 53 kronor per match är vad säsongskortet (för vuxen) kostar denna säsong. Ett minst sagt svårslaget pris för elitidrott i Sverige, eller vad säger ni? En snittkostnad på 53 kronor per match är vad säsongskortet (för vuxen) kostar denna säsong. Ett minst sagt svårslaget pris för elitidrott i Sverige, eller vad säger ni?
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.