Organisation

Leksand Tifo Crew

Leksand Tifo Crew är en tifogrupp som under åren stått för många rent underbara kreationer i samband med LIF-matcher. Allt från tvåpinnsflaggor till större och mer avancerade grejer har gjorts och gruppen har gång på gång visat sin kvalitet.

Att fixa med tifo är dock inte bara något som tar tid i anspråk - utan även pengar. Du kan skänka en slant och bidra till de vackra tifon du som åskådare kan avnjuta genom någon av de nedanstående insamlingarna. 

Kika även in på leksandtifocrew. (extern länk) 

Tifogruppens uppgift är att: 
• Planera, organisera och genomföra tifon i samband med Leksands IF:s matcher.
• Gruppen ska tillsammans med ansvariga i läktarrådet sköta inköp av material, planera och organisera insamlingar till förmån för tifos.
• Gruppen väljer själva vilka som skall ingå i gruppen och skall utse representanter som skall ingå i läktarrådet samt sköta rekrytering av personer som skall ingå i gruppen och vid genomförande av tifon.
• Gruppen skall upprätta en årlig planering av tifon i samband med matcher med tillhörande kostnadsberäkning/arrangemang för att ansöka om medel ur läktarrådets budget och för behov av insamlingar.

Våra insamlingar 

Skänk via Swish! 
Nu kan du skänka pengar till Leksand Tifo Crews verksamhet genom Swish via din smartphone. Om du inte har Swish, som är ett väldigt smidigt sätt att föra över pengar till bekanta osv, så kan du skaffa det via din internetbank. Du skriver helt enkelt i beloppet du önskar skänka och skickar det till nummer 123 228 52 11. Märk överföringen med ditt namn så att du kommer med i en lista på LTC:s webbplats. Leksand Tifo Crew tackar dig på förhand!

Bankgiro
Du kan även skicka pengar via bankgiro. Då gör du en helt vanlig betalning till bg 5642-2520. Skriv "tifo" i meddelandefältet och vill du att ditt namn kommer med på listan över bidragsgivare är det bra om du skriver med det också.

Ett stort tack till alla er som bidrar och ger Leksand Tifo Crew större möjligheter att skapa underverk på läktaren!  

Premiärtifot mot Brynäs 9 september 2013. Premiärtifot mot Brynäs 9 september 2013.
Bild 1 Premiärtifo september 2008. Bild 2 Magiskt tifo från daladerbyt i Globen januari 2013. Bild 3 Brynäs hemma januari 2014. Bild 4 Kvalserietifo våren 2012. Bild 5 Niclas Holmqvist och Andreas Sköld i Sparbanksfoajén i Tegera Arena hösten 2013.
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.