Organisation

S95 Leksand AB

S95 Leksand AB är ett aktiebolag som till 100% ägs av föreningen Leksand Superstars. Syftet med bolaget är att renodla och bredda verksamheten samt skapa nya intäktsmöjligheter som kan tillföra extra kapital till föreningen. Föreningen är och ska förbli en ideell förening som ska sköta och ansvara för dess kärnverksamhet, som är supporterverksamhet till stöd för Leksands IF ishockey.

Men för att bedriva en kvalitativ verksamhet med en hög servicenivå och ambitioner att vara ledande inom svensk läktarkultur krävs kapital. För att möta ökade förväntningar och krav på service och andra mervärden kopplade till medlemskapet har styrelsen funnit det nödvändigt att bredda verksamheten för att finna nya möjligheter till intäkter.
Ett absolut krav och mål är att kärnverksamheten inte skall drabbas negativt, eller att föreningens ekonomi äventyras av att verksamheten breddas. Tvärtom skall den stärkas. Därav fann styrelsen att det bästa sättet att göra detta på var genom att starta ett bolag, och bedriva delar av verksamheten därigenom.

Kort och gott, föreningen jobbar med föreningsverksamheten och bolaget sköter de mer affärsmässiga delarna av verksamheten och skall skapa vinst som sedan kan ge avkastning till föreningen.

Bolaget skall främst idka försäljning av souvenirer, reklam och sponsring och andra produkter och tjänster. Därutöver ska man skapa evenemang som exempelvis för- och efterfester i samband med ishockeymatcher, konserter och andra nöjesevenemang.S95 Leksand AB står för S som i Superstars och 95 som är föreningens bildande år. Bolaget bildades under våren 2012, och verksamheten kom igång under hösten/vintern 2013. Om du har frågor kring bolaget är du välkommen att ställa dem till LSS ordförande Torbjörn Olsson på mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Support 4 Hope 
Projektet Support 4 Hope drivs i bolagets regi vars ändamål är att skapa finansiella förutsättningar för föreningen att bygga en stark organisation och utveckla läktarkulturen, och samtidigt ge stöd till forskningen kring barncancer. Läs mer om Support 4 hope genom att klicka på den här länken. 

support4hope Logo LSS BCF-Hemsida

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.