Vision och mål

Målsättningar

Leksand Superstars ska vara Sveriges främsta supporterklubb, vi ska alltid ha stor uppslutning kring matcherna oavsett var vi spelar och vi ska ge våra medlemmar bästa möjliga förmåner och service för medlemsavgiften.

Vi är idag en av de ledande inom svensk supporterkultur. För att fortsätta vara det, fortsätta utvecklas och fortsätta ge Leksands IF bästa möjliga stöd krävs ett hårt arbete och en stabil organisation med tydliga målsättningar. Vi strävar efter att göra verklighet av vår vision, för att ta oss dit behöver vi staka ut en väg med realistiska och motiverande målsättningar som stegvis leder oss framåt såväl långsiktigt som kortsiktigt.

Här är de målsättningar som styrelsen fastslagit för:

Våren 2014:

- Ett medlemsantal i föreningen på 2 300 personer.
Facit blev 2 208.

- Att under säsongen 2013-2014 genomföra minst två resor för 99 kr + matchbiljett för de 50 först anmälda.
Detta mål klarades. 

- Att senast 2014-04-30 ha klara besked från samtliga undergrupper samt den fristående systerföreningen Tokiga Masar Götaland huruvida de har för avsikt att ingå i genomförandet av En Stor Stark eller inte.
Detta mål klarades. 

- Att senast 2014-04-30 ha ett färdigt avtal med aktuell krögare/arenaägare för genomförande av aktiviteter i samband med match i publokalen Sportbaren.
Detta klarades ej. 

Våren 2015:
- Ett medlemsantal i föreningen på 2 500 personer
(fler mål tillkommer inom kort)

Våren 2018:

- Ett medlemsantal på 3500 med en medelålder på 30 år.

- Varje match ska norra ståplats vara fullsatt, och i publokalen sportbaren ska minst 10% av norra ståplats kapacitet samlas innan match för uppladdning med diverse aktiviteter.

- I 80% av lagets bortamatcher skall den tilldelade sektionen vara fullsatt, och en resa skall inte kosta mer än 99 kr + matchbiljett i samtliga av föreningens organiserade resor för de 50 först anmälda oavsett vart man åker ifrån eller till.

  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.