LSS Mitt

Om LSS Dalarna

Det var i Leksand föreningen grundades och härifrån den växte sig stor ut över Dalarnas gränser. 


LSS Dalarna är en del i den rikstäckande föreningsverksamheten och utgör en lokal region där man ansvarar för att skapa alla arrangemang i det aktuella området. Grupperingen utgör samtidigt navet i hela föreningen och ansvarar för alla centrala frågor. Det är från vårt kontor i Leksand som föreningens personal och övriga organisationsmedlemmar kontinuerligt arbetar för att stärka organisationen, för att på så sätt kunna hjälpa Leksands IF ännu bättre från läktarplats i framtiden.

Vi sköter all ekonomi och administration, förhandla och teckna avtal med LIF och övriga samarbetspartners, försäljning av säsongskort och souvenirer, biljettbokning till lagets bortamatcher, informationsflödet via den officiella hemsidan och övriga informationskanaler, med mera.

LSS Dalarna anordnar resor till bortamatcher i samarbete med Siljan Buss. Resorna startar oftast i Orsa och går sedan vidare ned mot Leksand och Borlänge och/eller Falun beroende på olika faktorer såsom var i landet slutdestinationen ligger, hur många bussar som rullar med mera.

Kontakt
Huvudnummer: 0247-644 80
Mailadress: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.