LSS Öst

Om LSS Stockholm

Superstars Stockholm är lokalavdelningen inom Leksand Superstars för alla kullor och masar (och övriga) i exil i Kungsbudan. Med gemensamma krafter ordnar vi evenemang när det vankas stockholmsmatch, ordnar bussresor till både hemma- och bortamatcher samt träffas på lokal och tittar på storbildsmatch när det passar sig bäst. Efter att ha varit en egen förening i några år är vi nu en del av Leksand Superstars, och uppmuntrar alla som reser eller aktiverar sig genom oss att vara medlemmar där.

Kontakt
Förutom på läktaren och runt matcher träffas Superstars Stockholm säkrast i vår facebookgrupp. Gå med där och fråga om resor, samåkning eller gemensamt tittande på matcher.

Om du vill du vara med och arrangera resor eller evenemang kan du skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer någon av oss som kollar den adressen.

Resor
Våra resor sker ofta tillsammans med Enköpingsleksingarna, eftersom det blir den genaste vägen till hemmamatcherna. Några gånger har vi åkt via Uppsala och samordnat med Uppsalaleksingarna, och ska vi söderut ser vi om det går att samordna med Östgötaleksingar eller andra resesugna längs vägen. Du hittar vårt reseschema här. 

Bildgalleri
Vi kommer publicera bilder från våra olika evenemang och du kommer hitta dem här. 

  1. Nyheter
  1. Shop
  2. Tävling
http://secure.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.